Kellerhuis Kreaties Online Cursussen

CursussenOp 9 maart starten de cursussen:

Webpagina's voor Beginners

Beschrijving: In deze cursus leer je met behulp van het gratis programma Netscape Composer om internetpagina's te maken. Natuurlijk wordt ook behandeld hoe we de pagina's op internet kunnen zetten.
Voorkennis: basiskennis (surfen, emailen, bestanden opslaan en openen)
Benodigde programma: Netscape Communicator (hiervan is Composer een onderdeel)
Dit programma is gratis te downloaden, een uitgebreide beschrijving van downloaden en installeren krijg je bij de eerste les van deze cursus.


Flash

Beschrijving: Het programma Macromedia Flash wordt het meest gebruikt om bewegende afbeeldingen mee te maken. In de eerste twee weken leer je de basis van het vormen/tekeningen maken, daarna ga je aan de slag met de zogeheten animaties ("filmpjes").
Voorkennis: basiskennis (surfen, emailen, bestanden opslaan en openen)


Photoshop

Beschrijving: De basis van het programma Adobe Photoshop / Elements wordt geleerd. Daarbij horen oa. het bijwerken van foto's, het maken van selecties en het werken in lagen.
Photoshop is in Nederland het meest gebruikte fotobewerkingsprogramma.
De demoversie (beperkte functionaliteit en voor een bepaalde duur te gebruiken) is gratis te downloaden, een uitgebreide beschrijving van downloaden en installeren krijg je bij de eerste les van deze cursus. Voorkennis: basiskennis (surfen, emailen, bestanden opslaan en openen)

Je kunt bij ons ook terecht voor gratis lessen, bijv:
* beschrijving schermafdruk maken
* foto verkleinen in Paint
* Spyware verwijderen